Om Aujalay gåvokort

Tillsammans med Tings giftcard har den för många kända Markus Aujalay tagit fram ett gåvokort – Aujalay gåvokort. Gåvokoret kan lösas in mot många fina produkter som valts ut av Markus, som är kock, där fokus ligger på olika typer av köksredskap. Läs mer om stjärnkocken och gåvokortet här.

Vem är Markus Aujualay?

För vissa är Markus Aujalay ett välkänt namn och för andra inte. Många känner säkerligen igenom honom från TV, till exempel från programmet Sveriges Mästerkock, där han agerar jurymedlem tillsammans med Leif Mannerström och Mischa Billing.

Markus själv är en av Sveriges mest kända kockar och han har arbetat på några av landets bästa och mest populära krogar. Han har tagit emot flera fina priser som kock, gett ut flertalet kokböcker, lagat mat till Nobelmiddagen och representerat Sverige i matlagnings-VM – för att nämna några saker.

Kort och gott är det enkelt att inspireras av Markus och hans framgångar och nu går det att laga hans recept – med hjälp av hans egna produktserie.

Om Aujalay gåvokort

Tillsammans med Tings Giftcard har alltså kocken Markus Aujalay tagit fram ett gåvokort. Aujalay gåvokort kan lösas in mot olika köksredskap- och produkter, så som:

  • Skärbrädor
  • Salt- och pepparkvarnar
  • Knivar
  • Stekpannor och kastruller
  • Förkläden

I utbudet finns ett 70-tal olika produkter att välja bland och något som passar för proffskocken likaväl som till matlagningsamatören. Fina och rejäla köksredskap som kan komma till användning i alla typer av hushåll. Vissa av produkterna är försedda med kockens egen logga och andra kommer helt utan märkning.

Mottagaren av Aujalay gåvokort väljer alltså själv produkt från utbudet. Detta görs direkt på nätet och sedan skickas produkten hem till mottagaren. En enkel men fin present att ge bort, till exempel på en födelsedag, till en student eller varför inte i julklapp.

Gåvokort är även vanligt bland företagare som vill ge något till sina anställda. Vid köp av större antal kort går det att begära offert på Giftcard.se.

Bonusgåva på köpet

Vid köp av Aujalay gåvokort medföljer en bonusgåva på köpet. Gåvan har ett värde på upp till ca 998 kronor och det finns 10 olika produkter att välja bland, i samband med beställningen av kortet. Ge bort både kortet och bonusgåvan i present till hemmakocken, behåll någon av delarna själv eller spara till exempel bonusgåvan som en present att ge bort i framtiden.